house dual yakusha design (1).jpg

Air

2020
Area: 48 sq. m.
Location: Portugal

The idea behind this project — to create a feeling of improbability of such an architecture. From the equilibrium point of view, the volume is mounted on a vertical wall, which at the same time, not only stands on a rock but also stands in front of it.

Bearing the central element takes up little internal space, at the same time includes most engineering communications, and maximizes the view outside the window.

The interior layout is free so that nothing interferes with the view. Functional zones flow one into another but do not contradict. Stylistically, there is a combination of modern geometric style: straight lines, rounded forms of sofas, round lamps, ethnic: straw, roughly processed logs, decor, a bit of Asian: low dining chairs, a mat. The bathroom privacy preserved — we used a special glass with transparency adjustment.

Let's talk about your project
arrow&v

Thank you! We will get in touch soon!